Category: Publikimet

Investo sigurt në patundshmëri, ELIZA nga Cima Construction

Janë të pakta rastet kur projektet në letër dhe renderët mbesin në hije nga puna e…

Cima Construction, të ndërtosh mbi themele të forta

Me pamjen më të bukur nga Prishtina, tashmë duke iu vendosur dritaret – është ky një…

Cima – 10 Vjet

Sot është një dite e re, me diell. Është thuaja se e njëjtë me ditën e…

Nxënsit nga Milleniumi i tretë

Fëmijët jan ëmbësirat e shtëpisë e ardhmja jonë Sot patëm nderin dhe kënaqësinë ti mirëpresim nxënsit…

Trajnimi i radhës për sigurinë në punë

Trajnimi i radhës për sigurinë në punë Faleminderit nga të gjithë ju punëtor të dashur për…