Kompleksi Arbëria

Arbëri - Prishtinë
Vendi nga ku Prishtina duket më së miri!
Ofron cilësitë e jetës urbane me shërbime të kualifikuara
Është një nga objektet më prestigjioze, një nga objektet që ka sfiduar dhe ekipet e ndërtimit të Cima Construction, pasi volumi i punës ka tejkaluar çdo ndërtim të këtij lloji në vendin tonë.
Hapësira funksionale dhe relaksuese
Mundësi të shumta për zgjedhjen e banesës së dëshiruar
Në Arbëri është duke marrë formë tashmë objekti më meritor ndërsa nuk mungojnë dhe super ofertat për të filluar një jetë në qendër.

Ekipet tona janë gjithnjë në dispozicionin tuaj duke iu përcjell përgjatë vizitës suaj në pronën tuaj të ardhshme. Natyrisht vizitën tuaj fillojeni nga ambientet tona, shtëpinë tuaj të dytë, Zyrat Qendrore të Cima Construction. Një vikend të bukur

Aranzhoni vizitën tuaj 049106777 / 049601080

background
Na kontaktoni
Filloni një jetë të re!