Kompleksi Eliza

Dardania - Fushë Kosovë
60% e hapësirës është gjelbrim
Ofron cilësitë e jetës urbane me shërbime të kualifikuara
Hapësira funksionale dhe relaksuese që ofrojnë mundësi të shumta për zgjedhjen e banesës së dëshiruar.

Ky kompleks ofron Apartamente banimi, parking të mjaftueshëm, 60% e hapësirës gjelbrim dhe këndin e lodrave në të gjithë perimetrin e tij, i cili gjindet në lagjen “Dardania” në Fushë Kosovë.

Hapësira funksionale dhe relaksuese
Mundësi të shumta për zgjedhjen e banesës së dëshiruar
Kompleksi “Eliza” është ndërtim i stadardit të lartë me ambiente afariste sipas kërkesave dhe nevojave të komunitetit.

I planifikuar me përpikmëri deri në detajin e fundit.

background
Na kontaktoni
Filloni një jetë të re!