Rreth kompanisë
Rreth kompanisë Mirësevini në faqen tonë zyrtare të kompanisë ndërtimore Cima. Kompania Cima është lider i dëshmuar në fushën e ndërtimit dhe projektimit. Kompania jonë bënë ndërtimin e objekteve të ulëta dhe të larta si dhe përfundimin e projekteve sipas sistemit "qelsat në dorë".
Zgjidhja e Banesës nr.1
Zgjidhja e Banesës nr.1 SIPERFAQJA E BANESES Nr.1 1-DHOMA E DITES E KOMBINUAR S= 33.51 m2 2-KORRIDORI S= 19.44 m2 3-WC S= 2.14 m2 4-SHPAJZI S= 1.35 m2 5-DHOMA E FJETJES S= 14.62 m2 6-DHOMA E FJETJES S= 13.94 m2 7-DHOMA E FJETJES S= 11.98 m2 8-BANJO S= 3.90 m2 9-BANJO S= 1.97 m2 10-BALLKONI S= 1.69 m2 11-BALLKONI S= 4.52 m2 _____________________________ SIPERFAQJA NETTO S= 109.00 m2 SIPERFAQJA BRUTO S= 125.24 m2
Zgjidhja e Banesës nr.2
Zgjidhja e Banesës nr.2 SIPERFAQJA E BANESES Nr.2 1-DHOMA E DITES E KOMBINUAR S= 33.51 m2 2-KORRIDORI S= 13.99 m2 3-WC S= 2.14 m2 4-SHPAJZI S= 1.35 m2 5-DHOMA E FJETJES S= 14.65 m2 6-DHOMA E FJETJES S= 13.66 m2 7-BANJO S= 3.90 m2 8-BANJO S= 1.97 m2 9-BALLKONI S= 1.69 m2 10-BALLKONI S= 4.52 m2 _____________________________ SIPERFAQJA NETTO S= 91.01 m2 SIPERFAQJA BRUTO S= 104.84 m2
Zgjidhja e Banesës nr.3
Zgjidhja e Banesës nr.3 SIPERFAQJA E BANESES Nr.3 1-DHOMA E DITES E KOMBINUAR S= 25.20 m2 2-KORRIDORI S= 5.12 m2 3-SHPAJZI S= 1.68 m2 4-DHOMA E FJETJES S= 11.99 m2 5-BANJO S= 4.60 m2 6-BALLKONI S= 3.55 m2 ________________________________ SIPERFAQJA NETTO S= 53.12 m2 SIPERFAQJA BRUTO S= 60.34 m2