Kompleksi Cima Tower - CIMA

Kompleksi Cima Tower
Rr. Cenë Dugolli, Ferizaj

Këtu ne ofrojmë ndërtesën më unike në qyteti industrial i Ferizajt me spirfa 45.000m2. Për të gjithë ata që kërkojnë një apartament me cilësi të lartë të ndërtimit dhe arkitekturë unike

CimaTower ju ofron:

Apartamente, Penthouse

Ambientet e biznesit në lokacionin i cili ofron qasje më të mirë në komunikimin celular.

Në vendndodhjen më të mirë të qytetit dhe me qasje të afërt në të gjitha objektet e institucioneve publike:

• Përpara qendrës shëndetësore dhe stacionit të autobusëve

• Spitali i ri i qytetit në një distancë në këmbë prej rreth 900m

• Lidhje e ngushtë dhe qasje e lehtë në autostrada.

Për më shumë inforamata ju lutem kontaktoni menaxherin e shitjes

+383 49 60 10 80

Statusi Në ndërtim
Banesa 256
Sipërfaqja 42.000 m2
Blloqe 4
Tipi Afaristo - Banesor
Sipërfaqja e banesave 65-140 m2

Lokacioni

\