Lajme - CIMA

Lajmet

29.05.2023

Nise vitin me një banesë të re, “Cima Construction” i’u mundëson blerjen me kushtet më të mira në treg

Mëso më shumë →
29.05.2023

“Te Kodra”, kompleksi më i ri banesore në Suharekë nga Cima Construction

Mëso më shumë →
29.05.2023

Cima Construction ndërton me vizion, cilësi dhe krenari!

Mëso më shumë →
29.05.2023

Jeta rifillon nga freskia e vjeshtës – përjetoni vjeshtën me ngjyra të arta në kompleksin Eliza!

Mëso më shumë →
29.05.2023

Përjetoni panoramën e vërtetë me familjen tuaj në Panorama Residence në Ferizaj nga Cima Construction

Mëso më shumë →
29.05.2023

Në vendndodhjen më të mirë të qytetit Kompleksi Cima Tower – Ferizaj

Mëso më shumë →
29.05.2023

Më shumë se një dekadë suksese për Cima Construction

Mëso më shumë →
29.05.2023

Cima Construction, vendi ku mund të blini banesë cilësore në shumë qytete të Kosovës

Mëso më shumë →
29.05.2023

Kompania Cima Construction, fituese e një çmimi prestigjioz në LUXURY AWARDS 2021

Mëso më shumë →
29.05.2023

‘Cima Construction’ , lider në fushën e ndërtimtarisë në vend

Mëso më shumë →
29.05.2023

“CIMA CONSTRUCTION”, dhuron 5000 kg miell për familjet në nevojë

Mëso më shumë →
29.05.2023

Këto janë themelet e forta, Cima Construction

Mëso më shumë →
29.05.2023

Cima Construction, të ndërtosh mbi themele të forta

Mëso më shumë →
29.05.2023

Cima Construction mbush 10 vjet

Mëso më shumë →

Lokacioni