Ne ndërtojmë!

Mëso më shumë
Blej Merr me qira

Krenaria jonë!

Mëso më shumë

Ne e sjellim të ardhmen e juaj tani!

Mëso më shumë

Çdo ditë më afër jush!

Mëso më shumë

Projektet

Në Ndërtim Cima Grand Complex Prishtinë
Në ndërtim Kompleksi Eliza Fushë Kosovë
Në ndërtim Kompleksi Cima 2 Prishtinë
Në ndërtim Kompleksi Cima Residence Prishtinë
Së Shpejti Kompleksi Tophane Prishtinë
Në ndërtim Kompleksi Cima Tower Ferizaj
Në ndërtim Kompleksi Panorama Ferizaj
Në ndërtim Kompleksi Dardania Prizren
Në ndërtim Kompleksi Ulpiana Center Lipjan
Në Ndërtim Kompleksi Eliza Park Suharekë
Në Ndërtim Kompleksi Te Kodra Suharekë
+

Projekte të përfunduara

+

Projekte në ndërtim

+

Numri i punëtorëve aktiv

+

Numri i bashkëpunëtorëve

Vizioni
Çfarë synojmë?

Kompania Cima Construction synon që në të ardhmen të jetë lider në fushën e projektimit dhe ndërtimit duke u nisur nga serioziteti në punë, cilësia në ndërtim, dhe krijimi i kushteve shumë të favorshme për klientët.

Rehatia dhe siguria investimit në patundshmëri të klientëve janë vizioni ynë që shtyn përpara punën tonë. Ne synojmë që punën tonë ta zgjerojmë në tregun e ndëtimit në të githë Kosovën, por edhe jashtë saj.

Misioni
Çfarë obligime marrim?

Kompania ndërtimore Cima Construction ka qëlim ndertimin e objekteve në Kosovë dhe jashtë saj, me ambiente multifunksionale dhe në përputhje me kërkesat bashkëkohore të ndërtimit e të klientëve tanë duke kontribuar në rritjen e vlerës së shtuar dhe rritjen e pasurisë së shoqërisë. 

Parimi ynë shtytës dhe udhëheqës në aktivitetet tona për investime dhe zhvillim do të jetë puna në mënyrë aktive në drejtim të rritjes së vlerës së shtuar të investimeve brenda kompanisë dhe jashtë saj përmes politikave të mirë fillta menaxhuese që garantojnë stabilitetin dhe investimet të fuqishme të kompanisë për interesat e saj dhe ato publike.

Pse me përzgjedh
Cima Construction?

Karakteristikat në projektet tona.

Kualitet
Parkingje
Hapësira Gjelbëruese
Kënde të lojërave
Furnizim me Ujë 24/7
Kamera Sigurie 24/7
Mirëmbajtje
Sisteme kundër Zjarrit
Dritare PVC, Salamander
Ashenshorë
Dysheme parket, pllaka qeramkie
Smart Home
Sistem Geberit
Referencat e klientëve tonë

Cima Construction është kompani serioze që i pergjigjet kërkesave të klientave duke I’u mundesuar mundësin e përzgjedhjes dhe ndryshimeve në afate kohore të parapara sipas dinamikes së ndërtimit. Ne si familje jemi të kënaqur me ndërtimin e objektit banesorë si në aspektin cilësor poashtu edhe bashkëpunues.

Te jesh klient i Cima Construction është nder dhe kënaqësi, mikëpritje e ngrohtë dhe sherbime profesionale . Vertet jeni shembull.

Për sa i përket banesës sime dhe ambientit të jashtëm të kompleksit, jam shumë i kënaqur që zgjodha të blej një apartament nga Cima Construction, për sa i përket cilësisë së ndërtimit, pasi nuk kam pasur as më të voglin problem gjatë qëndrimit këtu.

Jam e kënaqur maksimalisht me kualitetin e ndërtimit dhe korrektësinë si dhe kujdesin në objekte. Si banore në lagjen “Eliza” hapësira e gjelbëruar dhe parku janë krejt cka kemi pasur nevojë gjithmonë. Ju uroj sa më shumë sukses dhe vertet jeni shembull për kompanitë e tjera.

Për secilin prej nesh rehatia dhe qetësia kanë rëndesi te madhe .Ne e kemi gjetur rehatinë tek ky kompleks. Nese edhe ju keni vendosur të beni zgjedhjen e duhur mendo-Cima Construction dhe ofertat e tyre banesore.

Evente

Restaurant

Park

Qendra Tregtare

Lokacioni