Kompleksi Dardania - CIMA

Kompleksi Dardania
Lagjja Dardania, Prizren

Kompleksi afaristo-banesore “DARDANIA”- Prizren, gjendet në pjesën veri-lindore të qytetit, ku çasja bëhet nga rruga aktuale “Magjistralja Prizren-Prishtinë”. Kompleksi ka një sipërfaqe prej 22.785m 2 ndërtim, përmbanë katër hyrje, secila hyrje ofron hapësira funksionale dhe plotëson kërkesat për një investim të mirë në patundëshmëri. Kompleksi Dardania është duke u ndërtuar në një zonë tërsisht të urbanizuar. Pamja e kompleksit me një arkitetur modern shfaq më së miri punën profesionale dhe përkushtimin për realizimin e qëllimeve tona në investim në dobi të komunitetit. Kompleksi ofron hapësira të mjaftueshme gjelbëruese dhe kënde për fëmijë. Parking të mjaftueshem mbitokësor së bashku me parkingjet nëntokësor të ndërtesave për nevojat e banorëve dhe lokaleve afariste

Për më shumë inforamata ju lutem kontaktoni menaxherin e shitjes

+383 48 450 888

Statusi Në ndërtim
Banesa 230
Sipërfaqja 22.785 m2
Blloqe 5
Tipi Afaristo - Banesor
Sipërfaqja e banesave 59.8-121 m2

Lokacioni

\