Kompleksi Panorama - CIMA

Kompleksi Panorama
Lagjja Panorama, Ferizaj

E projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk, Panorama Residence ju ofron kushte për një jetë të rehatshme dhe të sigurtë. Arkitektura e banesave që kjo lagje ofron sjell tek ju konceptin e një lagjeje e cila përmbush të gjitha standardet evropiane. Ambientet e gjelbëruara, objektet afariste, kopshtet për fëmijë, shkolla fillore dhe e mesme këndet e lojrave për kënaqësinë e fëmijëve tuaj do t’ju japin mundësinë të relaksoheni dhe të shijoni bukuritë e lagjes suaj, larg zhurmës së qytetit. 

Puna e cila është bërë është menduar deri në detajin më të vogël, në mënyrë që ju të ndiheni të sigurtë në vendin ku do të jetoni. Me një shtrirje përgjatë Maleve të Sharrit, Panorama Residence është vendi ideal ku ju mund t’i ofroni një jetë të qetë dhe të shëndetshme fëmijve tuaj.

• 20 minuta larg nga Kryeqyteti I Repubikës së Kosovës, Prishtina

• 2.8 km nga qendra e qytetit të Ferizajt 

• 3.8 km nga kyqja në autostraden ‘’Arbën Xhaferi’’

Për më shumë inforamata ju lutem kontaktoni menaxherin e shitjes

+383 44 124 025

Statusi Në ndërtim
Banesa 108 Banesa, 12 Penthouse
Sipërfaqja 6.975 m2
Blloqe 6
Tipi Banesor
Sipërfaqja e banesave 97 - 159 m2

Lokacioni

\